X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

iPhoneaccushop.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat persoonsgegevens die aan ons worden verschaft vertrouwelijk worden behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. iPhoneaccushop zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen, deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling en aan derden voor het uitvoeren van services, indien expliciet toestemming is gegeven.

iPhoneaccushop heeft geen Functionaris Gegevensbescherming, maar je kunt voor alle privacy gerelateerde vragen bij ons terecht. Heb je vragen, stuur dan een mail naar: iPhoneaccushop

Deze privacy policy is voor het laatst gewijzigd op 23-06-2021.

 

Wat zijn persoonsgegevens?


Dit zijn gegevens die het mogelijk maken om te herleiden naar een persoon. Bijvoorbeeld een naam, huisadres of e-mailadres. Op de website van Autoriteit Persoonsgegevens kan je meer vinden over wat persoonsgegevens zijn: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/over-privacy/persoonsgegevens/wat-zijn-persoonsgegevens



Waarom verwerken wij persoonsgegevens?


Het verwerken van deze gegevens is noodzakelijk om jouw bestelling te kunnen versturen.
 

Wie is de verantwoordelijke voor verwerking van je persoonsgegevens?


iPhoneaccushop is de verantwoordelijke voor de verwerking van je gegevens. Zo stellen wij vast hoe en welke gegevens van je worden verwerkt, voor welke doeleinden en hoelang.
 

Wat doen wij (niet) met je gegevens?


Wij verkopen je gegevens nooit aan derde partijen. We zetten de gegevens niet op een openbare plek.
 

Hoe beveiligen we je gegevens?


Alle gegevens worden verzameld en bewaard in een beveiligde (SSL) omgeving, zowel op de website als in het ordersysteem.
 

Welke persoonsgegevens verwerken wij en met welke doeleinden?


iPhoneaccushop gebruikt ontvangen gegevens als volgt:

Bij een bestelling:
Wanneer je een bestelling plaatst hebben wij enkele gegevens nodig om deze te kunnen verwerken.

Welke gegevens verwerken wij:
Naam, bedrijfsnaam, adres, postcode, telefoonnummer, betaalgegevens, IP-adres en e-mailadres.